Mød Nicolai

Jeg er i politik, fordi jeg tror på, at alle skal have en chance her i livet – uanset størrelsen på pengepungen eller postnummeret på barndomshjemmet. Jeg tror på fællesskabet og vigtigheden af, at vi styrker og passer på vores velfærdssamfund.


Mit eget barndomshjem ligger i Aarhus, hvor jeg husker min barn- og ungdom som tryg og kærlig med ture i Dyrehaven og søndage på stadion, hvor jeg allerede i en tidlig alder blev godt opdraget til at holde med AGF.

 

Det er også i Aarhus, jeg har studeret, her jeg har været borgmester, og her hvor jeg blev gift med Karen i Aarhus Domkirke. Og det er i Aarhus og Østjylland, jeg henter den viden og opbakning, som jeg bruger i mit arbejde på Christiansborg.

 

For selvom jeg har min daglige gang som politisk ordfører på Christiansborg, har jeg nogle af de bedste oplevelser og minder med mig fra Smilets By - fra Aros, fra Marselisskoven og fra Den Gamle By. Det betyder, at selvom min hverdag ofte er på Christiansborg, så har jeg altid Aarhus og Østjylland med mig.


Og det glæder mig, at vores landsdel er i vækst. Vi skaber hele tiden nye arbejdspladser, vi bygger nyt, og vi uddanner unge fra hele Danmark. Men fremgangen kommer ikke af sig selv. Det kræver hårdt arbejde - også på Christiansborg.

 

Derfor har jeg brug for din stemme, så jeg har en stærk opbakning hjemmefra og fortsat kan tale Aarhus og Østjyllands sag.

 

Du kan stemme personligt på mig i hele Østjylland.

 

Du kan læse mere om mine mærkesager her.